Priporočila

 
 • Kompas Xnet d.o.o. se je tudi pri nadgradnji SharePoint 2010 na 2016 izkazal kot strokovno vrhunsko kompetenten partner. Nadgradnja in migracija vseh vsebin in rešitev na intranetnem portalu AJPES je bila izvedena brez težav in v dogovorjenih časovnih rokih. Uporabniki so lahko takoj po migraciji nadaljevali z uporabo vseh obstoječih storitev, zadovoljni pa so bili tudi z na novo izdelanim oblikovanjem spletnih strani. Zaradi navedenega izvajalca vsekakor priporočamo tudi drugim.

  April 2018

  Marjan Babič - Vodja IT službe, namestnik direktorja AJPES
 • Najlepša vam hvala za tako hitro odzivnost in profesionalno storitev. Zelo smo bili zadovoljni z izvedbo. Kot osebe in podjetje si zaslužite res same pohvale.

  November 2017

  Nataša Čerin - IT specialist DUTB
 • V sodelovanju s podjetjem Kompas Xnet-om smo izvedli zahtevno nadgradnjo našega Intranet in Extranet portala iz SharePoint 2007 na SharePoint 2013. Projekt smo kljub velikemu obsegu količine podatkov ter namenskih prilagoditev izvedli v predvidenih časovnih okvirih brez težav pri prehodu v produkcijo. Nov portal kljub izrazitemu povečanju uporabe deluje nemoteno, kar kaže na kvalitetno načrtovanje in postavitev okolja.
  Pri projektu se je ekipa Kompas Xneta izkazala za strokovno, profesionalno in korektno. Zato z njimi sodelujemo tudi pri vzdrževanju in nadalnjem razvoju portala, sodelovanje pa smo razširili tudi na druga področja.
  Podjetje Kompas Xnet je strokoven in zanesljiv partner, ki stoji za svojimi obljubami in ga priporočamo.

  Maj 2017

  Miran Kapš - Direktor SITT Krka d.d.
 • Na Zavodu smo že nekaj let razmišljali o nadgradnji SharePointa verzije 2007. Ker smo se zavedali, da je to velik vsebinski in tehnični zalogaj, smo se obrnili na vas, ki imate znanja in izkušnje s postavitvami takih sistemov. Naša odločitev, da smo izbrali vas, se je izkazala za pravilno, saj ste nam ves čas prehoda na višjo različico SharePointa pomagali s strokovnostjo, odgovornostjo in resnim pristopom. Z vašo pomočjo smo dosedanji intranet na Zavodu RS za zaposlovanje nadgradili in oblikovno posodobili z najsodobnejšo verzijo 2016.
  Hvala za konstruktiven pristop in dobro sodelovanje.

  September 2016

  Anton Furlan - Direktor področja Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje
 • Na MS SharePointu smo želeli več kot le rešitve za obveščanje, knjižnice, sezname in Direktorski informacijski sistem (BI). Naš cilj je bil podpreti področje obrazcev za komunikacijo celotne skupine SavaRE.
  Na začetku pogovorov smo postavili svoje pogoje in kmalu ugotovili, da naše zahteve lahko izpolnimo z orodjem za upravljanje delovnih procesov (BPM). Skupaj s podjetjem Kompas Xnet in poslovnim partnerjem Webcon smo v zelo kratkem času podprli prve procese uporabnikov.
  Prve uspešne rešitve so odprle široko paleto možnosti za podporo različnim delovnim procesom. Prepričani smo, da jih bomo v sodelovanju s strokovnjaki podjetja Kompas Xnet in njihovim profesionalnim pristopom, hitro rešili.

  Januar 2015

  Marko Fakin - Direktor področja informatike in Avgust Drol - Samostojni sistemski razvijalec Zavarovalnica Sava d.d.
 • Kompas Xnet je profesionalno podjetje na najvišjem nivoju. Zanesljiv, profesionalni poslovni partner, ki stoji za svojimi obljubami.

  Januar 2015

  dr. Srečko Zupančič - Specialist področja in Janez Selak - Skrbnik IT sistemov Krka d.d.
 • Strokovna ekipa in profesionalno delovanje so odlika podjetja Kompas Xnet, zato z njimi radi sodelujemo.
  Priporočam jih tako za uvedbo rešitev na področju MS rešitev, kot je na primer SharePoint 2013 ali pa izvedbo izobraževanj – vsako podjetje bo s temi znanji le pridobivalo. Priporočam!

  Januar 2015

  Cvetka Hočevar, direktorica informatike Medis
 • »Hiter prenos informacij ter obvladovanje velike količine podatkov so v Adrii Mobil izredno pomembni za nemoteno delovanje poslovnih procesov. Za nami so že prvi tedni uporabe prenovljenega SharePoint-a 2013 in ponovno želim poudariti zadovoljstvo s prehodom na prenovljeno aplikacijo – nadgrajene funkcionalnosti omogočajo hitrejše delo z vse obsežnejšo dokumentacijo, kar dviguje zadovoljstvo uporabnikov in prinaša tudi prihranek v času. Tudi spremenjen dizajn je bil pozitivno sprejet, prehod na novo platformo pa je bil izveden hitro, strokovno in brez zapletov.
  Za dobro sodelovanje se vam zato še enkrat zahvaljujem in želim veliko uspehov tudi v prihodnje.«

  November 2013

  Mira Šetina, direktorica sektorja Kontroling in informatika Adria Mobil d.o.o.
 • »Ob tej priložnosti se vam zahvaljujem za dosedanje sodelovanje, ki je bilo zelo uspešno in ne dvomim, da bo tako tudi v prihodnje. Bilo mi je v veselje sodelovati s takšnim strokovnjakom, kot je Robi Vončina, ki se je res zelo potrudil pri izpeljavi projekta in je bil vedno na voljo za vprašanja in predloge, tako da se že veselim tečaja Advanced Solutions of SharePoint Server 2013, katerega se bom udeležil pri vas v oktobru.«

  September 2013

  Bogdan Škof, vodja informatike DOBA
 • »Robi's Sharepoint skills are amazing. I recommend Kompas Xnet as a partner to anyone who needs to implement SharePoint solution«

  Avgust 2013

  Miran Škedelj, IT Project Manager Kemofarmacija d.d.
 • Izredno profesionalna in odzivna ekipa, s katero je zadovoljstvo sodelovati.
  Marec 2013

  Peter Kajfež Studio Moderna
 • Še enkrat bi rad poudaril, da zelo cenimo vaš hiter odziv, strokovnost in se vam še enkrat najlepše zahvaljujem za pomoč.

  julij 2012

  Jože Fir Adria Mobil d.o.o.
 • "S storitvami podjetja Kompas Xnet smo zelo zadovoljni. Strokovne sodelavce odlikuje profesionalen pristop, visok nivo znanja, zmožnost hitrega reševanja problemov, pripravljenost pomagati in prijaznost.«

  December 2011

  Erna Zalar dm drogerie markt d.o.o.
 • Dear Robi,
  “I wanted to communicate with you and thank you for the effort you have made developing and documenting a procedure for “formatting and printing” a single Sharepoint 2010 list (table) row using the SP 2010 Foundation services where Infopath Services are not available (ie the free version of SP 2010 which many will start out with). This has been critical for ITI securing a valued client and developing a property management system using the foundation version of SP 2010.«

  Marec 2011

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?