Za IT strokovnjake

Poleg osnovnih računalniških tečajev za uporabnike, izvajamo tudi izobraževanja za IT strokovnjake. Večino teh predstavljajo Microsoft uradni tečaji, v sodelovanju z nekaterimi domačimi in tujimi partnerji, pa ponujamo tudi druga napredna izobraževanja.

Tečaji potekajo v skupinah do največ 12 oseb, pod vodstvom certificiranega predavatelja. Udeležba na tečaju vključuje tudi gradivo, pisalo, blok in mapo. Poskrbljeno je za osvežilne napitke in toplo kosilo med odmori. Po koncu izobraževanja udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi na tečaju, na voljo pa smo še 3 mesece po zaključku tečaja, z brezplačnim strokovnim svetovanjem po telefonu ali e-pošti.

Tečaji za IT strokovnjake potekajo od 9:00 do 17:00 (z nekaj izjemami) v naših sodobno opremljenih učilnicah, na sedežu podjetja v Ljubljani. Za vse obiskovalce našega izobraževalnega centra je rezervirano parkirišče. Več informacij in podrobnejša navodila dobite ob potrditvi izvedbe tečaja.

Alternate Text

Microsoft Uradni tečaji

Smo Microsoft pooblaščeni izobraževalni center, zato v naši ponudbi tečajev za IT strokovnjake največji delež predstavljajo prav Microsoft uradni tečaji, večino katerih lahko krijete tudi s SA Training Voucherji. Po večini jih izvajamo v obliki klasičnih tečajev v učilnici, pod vodstvom MCT predavatelja. Če vam ta način izobraževanja ne ustreza in bi želeli imeti dostop do vsebin za učenje v vsakem trenutku, imate na voljo tudi Microsoft tečaje na zahtevo. V okviru programa Microsoft Learning as a Service (LaaS) pa vam lahko ponudimo tudi različne izobraževalne pakete za večplastno učenje, s kombinacijo učnih metod in orodij, dostopnih ob vsakem trenutku.

Alternate Text

Masterclass izobraževanja

Intenzivne napredne delavnice pod vodstvom mednarodno priznanih strokovnjakov potekajo na visokem tehničnem nivoju in so namenjene izkušenim IT strokovnjakom.

Največji del predstavljajo delavnice s področja IT varnosti in upravljanja. Izvajamo jih v sodelovanju s partnerjem CQURE ACADEMY iz Poljske, katerega ustanoviteljica je svetovno priznana strokovnjakinja na področju varnosti, Paula Januszkiewicz.

Alternate Text

SolidQ in ostala izobraževanja

Na področju izobraževanj za delo z bazami podatkov v SQL, organiziramo tečaje z najboljšimi strokovnjaki iz podjetja SolidQ, ki jih v primeru zadostnega interesa izvedemo v naših prostorih.

Poleg izobraževanj za Microsoft tehnologije, v našem koledarju tečajev najdete tudi ostale, trenutno aktualne tečaje in delavnice za IT strokovnjake, kot so Blockchain delavnica za programerje, Java programiranje, MAYA, Micrososft Dynamics CRM, EmbRace R and Python.


MS SQL

Microsoft SQL Server je sestavni del Microsoftove Data Platform. Microsoft Data Platform je skupek servisov za poslovanje s podatki. Z Microsoft SQL strežnikom lahko gradimo inteligentne in izjemno zanesljive aplikacije ob uporabi mešanih, hibridnih podatkovnih platform.