Microsoft uradni tečaji

Posebej specializirani smo za izobraževanje na področju Microsoft tehnologij in izvedbo MOC tečajev (Microsoft Official Courses). Izvajajo jih lahko le ustrezno usposobljeni predavatelji s statusom Microsoft Certified Trainer – MCT v pooblaščenih izobraževalnih centrih - MLP (Microsoft Learning Partner).

Microsoft uradne tečaje izvajamo za vsa ključna IT področja in Microsoft tehnologije.

V naši ponudi najdete infrastrukturna izobraževanja za sistemske inženirje, ki se ukvarjajo s tehnologijami kot so Windows Server 2016, Microsoft Exchange Server, Office 365 in druge.

V sklopu Microsoft razvojnih tečajev izvajamo tudi izobraževanja za razvoj s tehnologijami Microsoft Azure, ASP.NET, C# programskim jezikom in ostalimi.
Pokrivamo pa tudi področje administracije in razvoja za Microsoft SQL in SharePoint Server.

Za večino Microsoft uradnih tečajev lahko uporabite tudi SA Training Voucherje, v kolikor jih imate na podlagi licenčne pogodbe, sklenjene z Microsoftom.

Microsoft Software Assurance Training Vouchers (SATV) so ugodnosti programa Software Assurance, s katerimi ste upravičeni do brezplačnega izobraževanja MOC in MOD (MOC On-Demand) ali opravljanja izpitov v Microsoft pooblaščenih izobraževalnih centrih.
Kateri tečaji so plačljivi z voucherji, preverite v SA katalogu.

 

Kako vam lahko Kompas Xnet pomaga do brezplačnega izobraževanja?

  • Z Microsoftovim pooblastilom lahko za vas preverimo, koliko/če SATV ima na voljo vaše podjetje.
  • Svetujemo vam glede ustreznih tečajev in vam pomagamo pri aktivaciji voucherjev.
  • V kolikor vam ne ustreza udeležba na klasičnih tečajih v učilnici, vam nudimo tudi možnost izvedbe on-site izobraževanja z uporabo voucherjev.

Več informacij in navodila za aktivacijo voucherjev najdete v SATV FAQs - For Customers.

Po aktivaciji (najkasneje do pričetka tečaja) nam posredujte voucher ID in e-naslov udeleženca, na katerega je kreiran voucher, ki ju potrebujemo za unovčenje voucherja.

 

MS Teams

Microsoft Teams je orodje za moderno kolaboracijo, saj povezuje najrazličnejša orodja in storitve, ki so na voljo v paketu Microsoft Office 365 in zunanjih oblačnih storitev. Microsoft Teams je tudi modern nadomestek Skype for Business orodja, kjer so na voljo orodja za komuniciranje: klepet, sestanki, klici in video konference.

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?